LUNCHMENY
Lunchöppet kl 11:00-13:45
Stor salladsbuffé, bröd, bordsvatten/lättöl och kaffe ingår i samtliga menyer.
Onsdag 17 augusti |
||
---|---|---|
Asiatisk fiskfärsbiff serveras med fried rice, grön currysås och en mangosalsa med chili/koriander |
115 kr
|
|
Viltskavsgryta med svamp, messmör och enbär serveras med potatismos och rårörda lingon |
115 kr
|
|
Brynt spetskål serveras med misomajo och sallad på svensk quinoa, Anicialinser och fetaost (Vegetarisk) |
115 kr
|
|
Marockansk kikärtsgryta med aprikoser serveras med ekologisk couscous och kall gurk/myntasås (Vegansk) |
115 kr
|
|
Vi serverar dagens sallad varje dag, se dagens meny |
110 kr
|
|
Torsdag 18 augusti |
||
Tempurafriterad sej serveras med tartarsås, mushy peas och timjansrostad klyftpotatis |
115 kr
|
|
Kalvfärslimpa serveras med äpplegräddsky, lökchutney och rostad potatis med plommon |
115 kr
|
|
Halstrad Grilloumi serveras med caesarpotatissallad och rostad paprikavinaigrette (Vegetarisk) |
115 kr
|
|
Thailändsk Laab på sojafärs med chili, mynta och koriander, basmatiris och böngroddssallad (Vegansk) |
115 kr
|
|
Vi serverar dagens sallad varje dag, se dagens meny |
110 kr
|
|
På torsdagar bjuder vi på pannkaka efter maten |
|
|
Fredag 19 augusti |
||
Kolja serveras med musselbeurre blanc, bakad morot med chorizo och färskpotatis |
115 kr
|
|
Panerad fläskschnitzel serveras med kapris/ansjovis, citronsky, ärter och rostad färskpotatis |
115 kr
|
|
Paj med Chêvré och paprika serveras med tomat- och melonsallad samt saltrostade frön (Vegetarisk) |
115 kr
|
|
Thailändsk Laab på sojafärs med chili, mynta och koriander, basmatiris och böngroddssallad (Vegansk) |
115 kr
|
|
Vi serverar dagens sallad varje dag, se dagens meny |
110 kr
|
|
På fredagar bjuder vi på dessert efter maten |
|